Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να ευχαριστήσει τον Θοδωρή Αθερίδη για όσα ανέφερε για εκείνον σε συνέντευξή του. Ο Σεφερλής έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό αρκετά πυρά για το υποκριτικό του ταλέντο, ενώ δέχτηκε αυστηρή κριτική για την εκπομπή του, Super Mammy.

Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε τη δεύτερη δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου και ο συνήγορος υπεράσπισης του Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, μίλησε πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανέφερε πως οι ισχυρισμοί του Γιώργου Λαμπάτου για ψυχολογική και σωματική βία από τον συνάδελφό του ήταν ψευδείς.

Ο Θοδωρής Αθερίδης τώρα με συνέντευξή του υπερασπίστηκε τον Μάρκο Σεφερλή όσον αφορά το ταλέντο στην ηθοποίια και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αναφορικά με το stand up comedy που έχει τα λογοπαίγνια, ο πρώτος που το κάνει είναι ο Σεφερλής».

Ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε τον συνάδελφό του με ανάρτηση, και δήλωσε: «Αυτοί που πρέπει το έχουν αναγνωρίσει και είναι πάντα εκεί! Δίπλα μου!».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ