Το πρωί της Τρίτης, 2 Απριλίου, μας βρήκε με μια θλιβερή είδηση… Αυτή του θανάτου του πατέρα της Μαρίνας Σάττι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Μαρίνα Σάττι, εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, βιώνει δύσκολες ώρες μετά από αυτή την απώλεια, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν και οι πρόβες της για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Έχει απομείνει λιγότερο από ένας μήνας μέχρι η ελληνική αποστολή να αποχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας και τα δεδομένα έχουν ανατραπεί. Οι πρόβες χορού της τραγουδίστριας είχαν ξεκινήσει την Παρασκευή, 29 Μαρτίου, ωστόσο διακόπτονται προσωρινά λόγω πένθους, όπως και όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της Μαρίνας Σάττι.

Ακόμη πιο στενάχωρο για την ίδια, είναι το γεγονός ότι στο μνημόσυνο για τα 40 του πατέρα της, θα βρίσκεται στη Σουηδία και μάλιστα θα «πέφτει» την ημέρα του μεγάλου τελικού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 11 Μαΐου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η δισκογραφική εταιρεία της Μαρίνας καθώς και ολόκληρη η Ελληνική αποστολή, βρίσκονται στο πλευρό της και την στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ