Στο “Πρωινό” μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από το “J2US” και εξέφρασε την ενόχλησή της για την κριτική της Δέσποινας Βανδή, αλλά και τα λεγόμενα του Θάνου Πετρέλη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται.

«Είδα και εγώ τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη και εξεπλάγην. Δεν είχα προασποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη», ανέφερε αρχικά.

Ακόμα, η Μαρίνα Πατούλη θεώρησε ότι το περιβάλλον στο τραγουδιστικό show του Alpha είναι αφιλόξενο για εκείνη, λέγοντας: «Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εννοείται ότι δεν έλεγα ότι δεν θέλω να τραγουδήσω. Δεν θέλω να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι, αν δεν ήθελα να τραγουδήσω γενικά δε θα συμμετείχα στο show. Εκτίμησα όμως ότι αυτό δεν αξιολογήθηκε, ούτε η προσπάθεια την οποία έκανε και σε θέμα χρόνου και υπέρβασης, και “τσαλακώματος” για έναν σκοπό.

Όταν αυτό δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό θεωρώ ότι είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για εμένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε από τη Δέσποινα Βανδή ότι δεν πρέπει να επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ένιωσα ότι όταν ήμασταν στα backstage ότι εφόσον έλειπε και ο κύριος Διονυσίου λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, ένιωσα πολύ άβολα και ότι δεν έχω θέση εκεί».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα μπορούσαν να μου πουν “δεν τα είπες καθόλου καλά, δε σου βγήκε το τραγούδι”, αλλά με ευγένεια και με παιδεία όχι με αυτό τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι της δουλειάς τους, εμένα αυτό δε με εκφράζει. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, τον Νίκο Κοκλώνη τον εκτιμώ ιδιαίτερα είναι φίλος καρδιάς. Ο Γιώργος Πατούλης ήταν αρνητικός εξ αρχής στο να μπω σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο, θεώρησε τον τρόπο αντιμετώπισής μου θεώρησε ότι δεν μου αρμόζει… Απαιτούσα περισσότερη ευγένεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ