Η Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, μίλησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και μέσα από την καραντίνα της, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της απόλυσής της από το ΡΙΚ αλλά και την δικαίωσή της, δικαστικώς 15 χρόνια μετά.

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους:

“Eκδιώχθηκα από το ΡΙΚ.  Έκανα πολλά προγράμματα στο ΡΙΚ, με νέα project και την Eurovision. Κάποια στιγμή, έφυγα εν μία νυκτί χωρίς λόγο και δικαιολογία. Ήταν μια απόφαση που φάνηκε ότι ήταν από άλλους λόγους, και όχι λόγω δουλειάς. Αυτό φάνηκε και μέσα από το εφετείο και την απόφασή του, ότι αδίκως μου ακύρωσαν το συμβόλαιο. Είναι περισσότερο ηθική δικαίωση, 15 έτη μετά.

Υπάρχει και πολύ μικρή χρηματική αποζημίωση. Με πόνεσε ο τρόπος που έφυγα τότε από το ΡΙΚ. Χάρηκα πολύ με την απόφαση. Ήταν ξεκάθαρο και οι ίδιοι το ήξεραν. Η απόφαση αφορούσε ένα ή δυο άτομα μέσα στο ΡΙΚ, η οποία πέρασε και υλοποιήθηκε. Τότε, είχαμε κερδίσει την παιδική Junior Eurovision και θα ήμουν και παρουσιάστρια μαζί με νέα projects. Η εξέλιξη και η απόφαση ήταν κεραυνός εν αιθρία… Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια απόφαση για τέτοιου είδους συμβάσεις, άρα ανοίγει και ο δρόμος και για άλλους.”

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ