Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη για τη χειρότερη εβδομάδα που έζησε στα γυρίσματα του «Σασμού».

Λίγες εβδομάδες πριν μία από τις πιο πετυχημένες σειρές στην πρόσφατη τηλεοπτική ιστορία ρίξει οριστικά αυλαία, οι άνθρωποι που ενσαρκώνουν τους βασικούς χαρακτήρες και αφηγούνται την ιστορία του «Σασμού» μίλησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» του για όσα έχουν ζήσει αυτά τα 3 χρόνια γυρισμάτων.

«Πρωταγωνιστές»: Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε στη χτεσινή του εκπομπή τους πρωταγωνιστές του «Σασμού».

Ανάμεσά τους ήταν φυσικά και ο Δημήτρης Λάλος με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, οι οποίοι υποδύονται τον Μαθιό και τη Βασιλική, δύο ανθρώπους ερωτευμένους από παλιά, που πέρασαν πολλά μέχρι να καταφέρουν να είναι μαζί. Κι ενώ οι φήμες θέλουν τους δύο ηθοποιούς να… αντέγραψαν στην αληθινή τους ζωή το σενάριο και να έγιναν ζευγάρι και στην πραγματικότητα, κανείς από τους δυο δεν αναφέρθηκε on camera στα προσωπικά του.

μαριλίτα λαμπροπούλου
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκάλυψε πως ο ρόλος της Βασιλικής την ιντρίγκαρε από την αρχή, παρόλο που δεν είχε διαμορφωθεί οριστικά όταν της έγινε η πρόταση να παίξει στον «Σασμό».

Το μόνο που αποκάλυψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι το δράμα που βίωσε όταν έμαθε πως στην αρχή της 3ης σεζόν θα έπρεπε να αποχαιρετήσει οριστικά τον τηλεοπτικό της γιο, τον Νικηφόρο, τον οποίο υποδυόταν ο Δημήτρης Αμούτζας.

«Το σοκαριστικό ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ, οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη», είπε η Λαμπροπούλου και συνέχισε:

Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Αμούτζας στο ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, πριν αποχωριστούμε οριστικά τον Νικηφόρο…
(Photo: instagram/marilita_lampropoulou)

«Ξεπεράστηκε γιατί τελικά για τον ηθοποιό, ακόμα και όταν παίζει τον πιο βαρύ ρόλο και τον πιο δραματικό, η χαρά για το ότι παίζει είναι πιο μεγάλη από τον όποιο πόνο που υποδύεται. Πίσω από όλα είναι αυτό, η χαρά της έκφρασης και της τέχνης», κατέληξε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ