Μία αναπάντεχη φωτογραφία από τις διακοπές της στη Μύκονο με το σύζυγό της, Λέων Πατίτσα, μοιράστηκε η Μαριέττα Χρουσαλά. Στο στιγμιότυπο, ο Λέων Πατίτσας, κρατά υπερήφανος δύο μεγάλα ψάρια, δίνοντας την αίσθηση ότι μόλις τα έβγαλε από τη θάλασσα.

Η Μαριέττα φαίνεται να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της στο πλευρό του συζύγου της ενώ ποζάρει και εκείνος χαμογελαστός. Για την εξόρμησή της στην παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού, η ιδρύτρια του brand σανδαλιών Mariettas Fantasy επέλεξε ένα εμπριμέ μπικίνι που αναδείκνυε μοναδικά το καλογυμνασμένο σώμα της.

Η Μύκονος είναι το πλέον αγαπημένο νησί για το ζευγάρι που το επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι με τα τρία παιδιά του, την Μαργκώ, το Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Στο νησί των ανέμων μάλιστα, η Μαριέρττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, είχαν βαπτίσει τον βενιαμίν της οικογένειας, Κωνσταντίνο, τον Ιούλιο του 2019.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Μαριέττα και ο Λέων γιόρτασαν τη 12η επέτειο του γάμου τους, παρέα με φίλους. Ο 46χρονος εφοπλιστής είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, το 2008 σε μία γόνδολα στη Βενετία και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, δύο χρόνια αργότερα, το 2010.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ