Γεννημένη στις 11 Μαρτίου 1983 στο Ριζάρι, ένα χωριό κοντά στην Έδεσσα, η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ξεχωρίσει με τη ζωή της και τα επαγγελματικά της βήμα. Ευγνώμων για όσα έχει καταφέρει, η επιχειρηματίας σήμερα γιορτάζει τα 40α γενέθλιά της και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Από το πρωί του Σαββάτου, μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Σε ένα από αυτά δείχνει την ανθοδέσμη που έλαβε, ενώ σε ένα άλλο story δείχνει μία οικογενειακή φωτογραφία.

Για τη Μαριέττα Χρουσαλά, άλλωστε, η οικογένειά της είναι πάνω από όλα! Είναι μαζί με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα από το 2006, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά με την οικογένειά της

Για όσους, πάντως δεν θυμούνται, η Μαριέττα Χρουσαλά σπούδασε στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογία της Επικοινωνίας.  Το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η.

Συνεργασίες με Έλληνες σχεδιαστές, πασαρέλες, φωτογραφίσεις, έγιναν καθημερινότητα ενώ δεν άργησε να έρθει στη ζωή της και το κομμάτι της τηλεόρασης. «Πολύ την Κυριακή», «Η Ελλάδα Παίζει», «Dancing With The Stars», είναι κάποια από τα πρότζεκτ που έχει συμμετάσχει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ