Η Μαριέλλα Σαββίδου πήρε τα πράγματα της από την Αθήνα και ήρθε για να κάνει καραντίνα στη Κύπρο.

Η γνωστή ηθοποιός όπως ανέφερε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρίσκεται εδώ και 15 μέρες σε καραντίνα χωρίς να βρει έξω από το σπίτι για κανένα λόγο.

Η ίδια στη τηλεφωνική σύνδεση που πραγματοποίησε στην απογευματινή εκπομπή Αlpha Kύπρου, μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για την απόφαση να επιστρέψει πίσω στο νησί, για το πως αντιμετωπίζει την απομόνωση, περιέγραψε τη δική της ρουτίνα και πέρασε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας πως όλα θα φτιάξουν και θα βγούμε από αυτό καλύτεροι άνθρωποι.

“Eίμαι στην Κύπρο καραντίνα διότι επέστρεψα από την Αθήνα, έκανα 15 μέρες στο σπίτι, δεν έχω βγει ακόμη, δεν έχω δει άνθρωπο, είμαι από τις 15 Μαρτίου κλειδωμένη στο διαμέρισμα μου. Απασχολώ τον εαυτό μου, ευτυχώς που έχουμε social media και μιλάμε μεταξύ μας, κάναμε whatsup party για τη κόρη της Μπέττυ Μαγγίρα, όλοι προσπαθούμε να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά μπορούμε. Ήμουν στα γυρίσματα στην Αθήνα για μια κινηματογραφική ταινία που κάνουμε τώρα και παρακολουθούσα εδώ και πάρα πολύ καιρό το τι γίνεται στη Γαλλία, το Βέλγιο και έχω φίλους στην Ιταλία, οπότε από πολύ νωρίς περίμενα πως θα έρθει και σε εμάς ο ιός και ήμουν ιδιαίτερα φοβισμένη, είχα πάρει τις αποφάσεις μου ότι θα μείνω στην Αθήνα και όταν βγήκε το διάγγελμα του Προέδρου ότι οι Κύπριοι θα μπαίνουν με ειδική άδεια στο νησί, ότι θα μπαίνουν πλέον σε καραντίνα και επειδή μιλούσα και με φίλους γιατρούς από τη Γαλλία μου είπαν ότι καλύτερα να είσαι κοντά στους δικούς σου γιατί θα πάρει καιρό αυτό δεν είναι τόσο απλό και τρεις ώρες μετά πέταξα για Κύπρο.

Τουλάχιστον ξέρω πως είμαι κοντά στην οικογένεια μου και θα ήταν δύσκολο να σκέφτομαι πως οι δικοί μου είναι μακριά και δεν μπορώ να έχω επαφή μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς όλα έχουν παγώσει στην Αθήνα. Αυτό που μας συμβαίνει τώρα θα μας αλλάξει πάρα πολύ, τον τρόπο σκέψης, το τι πιστεύουμε το τι είναι σημαντικά, θα αναθεωρήσουμε, για πια πράγματα δεν ανησυχούσε και θα μας αλλάξει προς το καλύτερο. Είμαστε τυχεροί που είμαστε σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος, που οι ηγέτες μας το πήραν ζεστά το θέμα και είπαν από νωρίς να μας περιορίσουν και δεν είχαμε ένα Μπόρις Τζόνσον”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ