Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μπορεί να έβαλαν τέλος στη σχέση τους, όμως, δεν έβαλαν τέλος στην αμοιβαία αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο, έτσι τραβάνε χωριστούς δρόμους μόνο σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή και παραμένουν καλοί συνεργάτες, αφού οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντιούνται και πάλι…

Ο καταξιωμένος σεφ και η τραγουδίστρια συνεχίζουν τη συνεργασία τους, ενώ όπως μας ενημέρωσε η Μαριάντα Πιερίδη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουν αναλάβει μαζί ένα καινούριο project.

Οι δύο τους παραχώρησαν δηλώσεις στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, με τον Δημήτρη να δηλώνει συγκεκριμένα:  «Ετοιμάζουμε κάτι ρομαντικό και νόστιμο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, κλασσική συνταγή επιτυχίας. Η αγάπη είναι εκεί, η οικογένεια είναι εκεί, τα χαμόγελα είναι εκεί. Θέλαμε να το λύσουμε οι δυο μας, αυτή ήταν η μόνη δυσκολία».

Η Μαριάντα συμπλήρωσε: «Έχουμε βρει την τάξη και την ηρεμία μας. Το έχουμε ξαναδεί να γίνεται. Από το 2016 είμαστε στενά συνδεδεμένοι επαγγελματικά»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ