Η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Καυκαρίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου.

Η Μαριάννα Καυκαρίδου μίλησε για τον έρωτα της με το Βασίλη, τη ζωή στο θέατρο και το εκτόπισμα των ονομάτων των γονιών της.

Μάλιστα η ίδια σημείωσε πως μεγάλωσε αναγκαστικά μέσα στο θέατρο, κι αν και ανέκαθεν ήξερε το μέγεθος των ονομάτων των γονιών της, κατάλαβε πόσο μεγάλοι ηθοποιοί ήταν όταν άρχισε να παίζει μαζί τους.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μαριάννα Καυκαρίδου, δεν δίστασε να αναφέρει πως ήταν ευνοημένη λέγοντας πως: “Δεν πρόκειται να αρνηθεί το ότι ήμουν ευνοημένη”.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Βασίλη ανέφερε πως ακόμη είναι ερωτευμένη μαζί του χαρακτηρίζοντας τη σχέση τους “ζουζουνίστική”. “Τον αγαπώ και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη μαζί του.. έχουμε μια ζουζουνίστική σχέση όπως την λέω εγώ” σημείωσε η Μαριάννα Καυκαρίδου.

Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την επιλογή της να μην κάνει παιδί: “Πάντα λέγαμε με τον Βασίλη ακόμα λίγο και θα κάνουμε την οικογένεια μας. Όσο περνούσαν τα χρόνια συνειδητοποιούσα ότι είναι κάτι που δεν έχω μέσα, δεν έχω αυτή την ανάγκη να γίνω μάνα. Άρχισε να με τρομάζει…Ένιωθα άσχημα που δεν το ήθελα. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά…Το άλλο είναι ότι με τρόμαζε μια τέτοια ευθύνη…Δεν ένιωθα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και να γίνω καλή μάνα” ανέφερε η Μαριάννα Καυκαρίδου.

Δείτε όλα όσα ανέφερε στην συνέντευξη της, η αγαπημένη ηθοποιός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ