Η Μαρία Τζομπανάκη, την οποία απολαμβάνουμε ως Καλλιόπη στη σειρά Σασμός, μίλησε στην εκπομπή της  Σταματίνας Τσιμιτσιλή για τη σχέση της με τον χρόνο, το δεύτερο γάμο  της, αλλά και για το πως είναι να πρωταγωνιστεί με τον γιο της  Ορφέα Αυγουστίδη στην ίδια σειρά.

Μιλώντας για τη σειρά και την εμφάνιση της η ίδια ανέφερε: “Στην αρχή όταν είδα τον εαυτό μου -γιατί είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση- έπαθα σοκ με την εμφάνισή μου και λέω: «Πάρε βαθιά ανάσα! Πώς είσαι έτσι; Έτσι είσαι»; Μετά έλεγα: «Την Καλλιόπη παίζεις και έτσι πρέπει να είσαι» και το ξέχασα αυτό»

Όσον αφορά το σύζυγο της η ηθοποιός σημείωσε: «Ο Γιάννης ήξερε ότι εγώ δεν θα είμαι καθιστή και δεν θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά. Αυτό το είχα πει από την αρχή, Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή του κάθε λεπτό. Εγώ μέρα νύχτα σκέφτομαι την Καλλιόπη, είμαι αγκαλιά με την Καλλιόπη.»

Για το γεγονός ότι η ίδια συμπρωταγωνιστεί με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο γιος μου ήταν ένας βασικός λόγος για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη, μαγικό. Δεν περιγράφεται με λόγια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ