Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του ηθοποιού, Μαρία Τζομπανάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω skype και μίλησε για τον γιο της. Αρχικά, μίλησε για την επαγγελματική του καριέρα και δήλωσε:

«Εξαιτίας τη μητρικής αγάπης όφειλα να προστατεύσω το παιδί μου σε πιθανές παγίδες, που θα έβρισκε μπροστά του. Ο Ορφέας δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, ήθελε να γίνει σκηνοθέτης. Όταν έκανε την πρώτη του παράσταση πήγα στο θέατρο να τον δω, γιατί είχα αγωνία… Δεν ήθελα να εκτεθεί το παιδί μου… Έκλαιγα με λυγμούς όταν τελείωσε η παράσταση. Ήξερα ότι διαθέτει τον ‘εξοπλισμό’ έπρεπε να το καταλάβει κι αυτός και να το κάνει δύναμη. Τελειώνοντας την παράσταση του είπα, αυτή η δουλειά σ’ αγαπάει πάρα πολύ κι αν την αγαπήσεις κι εσύ θα περάσεις πολύ ωραία».

Μαμά και γιος μίλησαν και για την καλλιτεχνική τους συνάντηση στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός». Ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε: «Είναι πολύ μεγάλο δώρο», ενώ η κυρία Τζομπανάκη πρόσθεσε πως γι’ αυτήν είναι ένα σοκ.

Δείτε το απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ