Μαρία Θεοδότου, η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο της album, αφιερωμένο στο μαρτυρικό 1974 και μίλησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου.

Η ίδια μίλησε για την πορεία της, την κατάθλιψη μετά τη γέννηση του παιδιού της αλλά και το μεγάλο παράπονο που έχει προς το κράτος και τον Δήμαρχο της πόλης.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: “Τα τραγούδια αποτυπώνουν αληθινές μαρτυρίες ανθρώπων του πολέμου… Κοιτάζοντας πίσω βλέπω ότι πέτυχα αυτά που ήθελα μέχρι στιγμής. Από το κορίτσι του Greek Idol μέχρι σήμερα νιώθω πολύ πιο ήρεμη”

Παράλληλα η ίδια μίλησε για τη μη παροχή στήριξης στους καλλιτέχνες από το κράτος σημειώνοντας πως: «Υπάρχει μια απαξίωση προς τους καλλιτέχνες από το κράτος. Γι’ αυτόν τον δίσκο που τον έκανα για τη χώρα μου δεν πήρα καμία βοήθεια. Έχω καλέσει τον δήμαρχο της πόλης μου και ΔΕΝ μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει»

Στην συνέχεια η ίδια παραδέχθηκε πως μετά την γέννηση του γιού της πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

 «Την επιλόχειο κατάθλιψη την πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είχα τον υποστηρικτικό σύζυγο, τους γονείς μου και πήρα βοήθεια από ειδικό» σημείωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ