Ο Mente Fuerte ήταν καλεσμένος στο κανάλι του Fipster στο Youtube και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο Mente Fuerte ρωτήθηκε για τη Μαρία Σολωμού και την έντονη αντίδρασή της μπροστά σε δημοσιογράφο και τη σχέση τους.

«Πρώτον, δεν έβρισε τον δημοσιογράφο. Είπε “όχι ρε π***στη μου” μέσα στο αμάξι της. Δεύτερον, πας να κάνεις προπαγάνδα. Άρα πας να βγάλεις έναν άνθρωπο με ψέματα, λάθος. Άρα είσαι 100% λάθος. Οπότε δε μπορούμε να κάνει τη δουλειά του σωστά, και όλα έχουν ένα όριο. Όχι ρε φίλε, μπαίνεις στον χώρο μου. Τι σου δίνει εσένα το δικαίωμα να με παρενοχλείς τόσο, που εμένα δε μου δίνει το δικαίωμα να αντιδράσω; Η Μαρία νευρίασε γιατί χάλασε την έκπληξη, το outfit» είπε χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte.

Στη συνέχεια, ο Fipster ρώτησε ξεκάθαρα τον trapper «Με την Μαρία Σολωμού τα έχετε;».

«Είναι αυτό που βλέπετε. Ότι η Μαρία δεν θέλει να βάλει ταμπέλα αν είμαστε φίλοι, σχέση ή οτιδήποτε, μπορεί να είμαστε όλα, μπορεί να είμαστε ένα από αυτά», απάντησε ο Mente Fuerte.

«Τι θαυμάζεις περισσότερο στη Μαρία;» ήταν η επόμενη ερώτηση.

«Όλα τα θαυμάζω στη Μαρία. Την θαυμάζω πολύ σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα. Μου αρέσει που είναι δυναμική, είναι πολύ όμορφη, τη θαύμαζα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ