Η Μαρία Λεκάκη είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις δημοφιλέστερες ηθοποιούς της γενιάς της. Οι τηλεοπτικοί της ρόλοι έχουν όλοι αγαπηθεί και ξεχωρίσει, με αποκορύφωμα εκείνους της Πέγκυς Καρρά στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και της Καίτης Κολεσίδου-Γκιούλμπαμπα στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη».

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού ήταν πέρσι στη σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ως Πέννυ Βαρδάκα. Φέτος, δεν την απολαμβάνουμε ως μόνιμο ρόλο σε κάποιο από τα σήριαλ που προβάλλονται. Ωστόσο, η Μαρία Λεκάκη αναμένεται να εισβάλει σε μια αγαπημένη σειρά του ALPHA Κύπρου!

Συγκεκριμένα, η Μαρία Λεκάκη θα εισβάλλει στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»! Η Μορφούλα, την οποία θα υποδυθεί, είναι μία οικιακή βοηθός, που μπαίνει στη ζωή του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και της Καίτης (Κλέλια Ρένεση). Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως έχει όλο το «πακέτο», αφού πρόκειται για μία γυναίκα εργατική και διακριτική. Όμως στη συνέχεια θα αποκαλύψει την πραγματική της πρόθεση, που δεν είναι άλλη από το να αποπλανήσει τον Ηλία.

Πώς θα αντιδράσει η Καίτη, όταν το αντιληφθεί; Η συνέχεια επί της οθόνης στον ALPHA Κύπρου…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ