Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου, τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους στην Ιαπωνία… Εκεί που ζουν μόνιμα μαζί με τους δύο τους γιους, Σοφοκλή και Γιώργο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η Μαρία, έχοντας άριστη σχέση με τα social media, συχνά φροντίζει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, τόσο από τις απλές καθημερινές τους στιγμές, αλλά και από βόλτες της οικογένειας σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Το πρωί της Δευτέρας, 4 Μαρτίου, η οικογένεια Σωτηρίου πέρασε το πρωινό της σε πάρκο της Χιροσίμα, όπου απόλαυσαν ένα νόστιμο και υγιεινό brunch, όπως είδαμε σε μια από τις φωτογραφίες που ανάρτησε η γνωστή influencer.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, αφού εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο καιρός ήταν ηλιόλουστος, κάτι που συνέθετε το τέλειο σκηνικό για βόλτα με τα παιδιά. Η Μαρία και ο Πιέρος, ντυμένοι με casual κομμάτια της ντουλάπας τους, απόλαυσαν ένα πραγματικά ευχάριστο πρωινό μαζί με τα παιδάκια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ