Στην ομάδα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 έχει ενταχθεί η Μαρία Κορινθίου και, όπως φαίνεται, η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα είναι εξαιρετική. Η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», θέλησε να ξεκαθαρίσει τους λόγους για τους οποίους δεν την βλέπουμε στο πρώτο μέρος της εκπομπής.

«Είμαι μια χαρά στο Πρωινό. Δε βλέπω τον ανταγωνισμό, ούτε τα νούμερα. Είναι ό,τι βλέπω από εσάς και ό,τι πιάνει το ραντάρ μου. Δε με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να δω τα νούμερα. Ούτε καν», είπε στην αρχή για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Δεν θέλω να μπω στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής με την επικαιρότητα. Ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν… Δεν μπορώ… Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δε ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με την επικαιρότητα. Είναι ψυχοφθόρο… Δε θέλω,  μια χαρά είμαι», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.Όσο για εκείνα που είπε πρόσφατα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, σχετικά με το πόσο καιρό θα μείνει στο «Πρωινό» αλλά και για τους «εχθρούς τους», η Μαρία Κορινθίου είπε χαριτολογώντας: «Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν μπηχτή, ήταν νάζι. Δε ξέρω ποιοι είναι οι εχθροί που είπε. Ούτε σε αυτά δίνω σημασία εγώ».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ