Συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark» έδωσε η Μαρία Κορινθίου. Μέσα από από απόσπασμα στην εκπομπή «Open Weekend», η Μαρία Κορινθίου, που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση από τον σταθμό.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα», είπε αρχικά, η Μαρία Κορινθίου και πρόσθεσε: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

Για τον αν φοβήθηκε το ενδεχόμενο μιας σύγκρισης με τη Δούκισσα Νομικού, που βρισκόταν στη θέση της, απάντησε: «Όχι. Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα».

«Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην κολλάνε, να μην επικοινωνούν», ανέφερε για τη χημεία της στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όσο για τις προτάσεις που δεχόταν, για χρόνια, σχετικά με την παρουσίαση εκπομπών, η Μαρία Κορινθίου τόνισε: «Λειτουργώ πάρα πολύ ενστικτωδώς. Ξέρω ότι είναι κάτι που μπορώ να ανταπεξέλθω, χρόνια το ήξερα. Ήταν και κάτι που με φλέρταρε η παρουσίαση αλλά τότε δεν ήταν προτεραιότητά μου. Θεώρησα τώρα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες, με ανθρώπους που επικοινωνώ, που με θαυμάζουν και με εκτιμούν».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ