Η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκαν στον καναπέ του Στούντιο 4 και παραχώρησαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη που αφορά μεταξύ άλλων τη συνεργασία τους στη σειρά της ΕΡΤ1 «Μία νύχτα του Αυγούστου».

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που δέχεται τόσα μηνύματα και τόση αγάπη από το κοινό, από τη στιγμή που ανέβασε φωτογραφία με την Μαρία Καβογιάννη και γνωστοποίησε ότι συνεργάζεται μαζί της. Παρόλα αυτά, η τελευταία παραδέχτηκε ότι δεν έχει καμία αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είχα και δεν έχω καμία αυτοπεποίθηση. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτό τον χώρο. Συγκινούμαι με τον κόσμο και με τα μηνύματά του πολύ.».

Η Μαρία Καβογιάννη μιλά για τον φόβο της με τους δραματικούς ρόλους

Στη συνέχεια, η Μαρία Καβογιάννη, μίλησε για τον φόβο που έχει για τους δραματικούς ρόλους. «Φοβήθηκα πολύ στην πρώτη μου δραματική απόπειρα (κόκκινος κύκλος). Ήμουν μία ηθοποιός που ερχόμουν από την κωμωδία και φοβόμουν ότι ακόμα και η φωνή μου δε θα ταιριάζει στο δραματικό. Βέβαια είχα τόσο καλούς συνεργάτες που με βοήθησαν.».

Η ίδια, μίλησε ακόμα και για το γεγονός ότι όταν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση «τρομάζει», αλλά και το ότι δε γελάει ποτέ με τις κωμικές της σκηνές.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ