Η Μαρία Ηλιάκη επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό, στην εκπομπή που ετοιμάζει το Mega, με την Κατερίνα Καραβάτου. Το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα. Πώς είπε το «ναι» και πήρε την απόφαση να ξανακάνει τηλεόραση;

«Αν το σκεφτόμουν κι άλλο δεν θα ερχόμουν. Πήρε πρώτα το Mega τηλέφωνο την Καραβάτου, της λέει σας θέλουμε, πήγε η Καραβάτου. Μετά πήρε η Καραβάτου τηλέφωνο εμένα και μου λέει: «Εγώ θέλω εσένα μαζί μου»…», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Μέσα από έναν ξεκαρδιστικό διάλογο όπου η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε να καταλάβει πως γνωρίστηκαν με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: «Η Ζήνα Κουτσελίνη μάς ένωσε με τον Νίκο Μουτσινά, στο Κους Κους γίναμε παρέα. Μετά τους έφερα όλους στη Νέα Σμύρνη να είμαστε παρεάκι. Πηγαίναμε για καφέδες, φαγητά».

«Έκτοτε δεν ξαναδούλεψα με την Κατερίνα. Είχαμε επαφή. Υπήρχε μια αγάπη με την Κατερίνα πάντα. Κάπως αγαπιόμασταν, ενώ δεν συμφωνούμε σε όλα. Είναι πολύ διαφορετική από εμένα αλλά αγαπιόμαστε. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που είπα ναι», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ