Επαγγελματικά επιτυχημένη, προσωπικά ευτυχισμένη, η Μαρία Ηλιάκη ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Ο σύζυγός της Στέλιος Μανουσάκης «έφυγε» από την Ελβετία και, εδώ και κάποιους μήνες, έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα για να βρίσκεται κοντά στις γυναίκες της ζωής του, τη Μαρία και την κόρη τους.

Το ζευγάρι, μάλιστα, αλλάζει σπίτι και η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί κάποιες λεπτομέρειες μέσα από το προφίλ της στο Instagram. «Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού», είπε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη.

Σε ένα διάλειμμα, πάντως, από όλα τα παραπάνω, Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές. Η πάντα stylish Μαρία επέλεξε ένα άνετο σύνολο το οποίο απογείωσε με jockey και loose πανωφόρι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ