Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και τον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι “The Chase”, την πορεία της στην τηλεόραση και την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε και την έκανε να λυγίσει σε live.

Ήταν 2013 όταν η αγαπημένη παρουσιάστρια έχασε τον πατέρα της. Τότε η Μαρία, παρουσίαζε το “Your Face Sounds Familiar” και μετά από αυτή τη σημαντική απώλεια, έπρεπε να βγει στο live του show…

«Το 2013 έχασα τον μπαμπά μου και έκανα το Your Face Sounds Familiar που ήταν live. Θυμάμαι Παρασκευή πήγαμε στην κηδεία και μετά έπρεπε να βγω να κάνω το ζωντανό. Ήταν πολύ δύσκολο παρόλο που ήταν όλοι κοντά μου και η παραγωγή και οι συνεργάτες. Μόλις τελείωσε η εκπομπή ξέσπασα σε κλάματα», δήλωσε συγκεκριμένα!

Αντίθετα, για την πιο όμορφη στιγμή στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει καμία, αφού είναι πολλές και είναι κάτι για το οποίο ευγνωμονεί τον κόσμο που την αγαπά και τη στηρίζει τόσα χρόνια.

Τέλος για την προσωπική της ζωή και το «μυστικό» ενός πετυχημένου γάμου, η Μαρία Μπεκατώρου δηλώνει πως το «κλειδί» είναι και οι δύο να κάνουν πολλά βήματα πίσω και να μην χαλιόνται με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως κι εκείνη και ο σύζυγός της ζηλεύουν ο ένας τον άλλο… «Ζηλεύουμε και οι δύο αλλά δεν μας καταβάλλει όπως στις αρχές».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ