Συνέντευξη στην εκπομπή “Η φωλιά των κου κου” παραχώρησε η Μαρία Μπέη, φορώντας μάλιστα και μαύρη στολή του καράτε.

Η νεαρή μάγειρας, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο “Masterchef” μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Μπέλλο. Η ίδια δεν δίστασε και εξομολογήθηκε όλο το παρασκήνιο της ερωτικής σχέσης τους, το οποίο ξεκίνησε πριν από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Όπως δήλωσε, αν και στην αρχή ήταν λίγο διστακτική μαζί του, τώρα “λιώνει” από έρωτα στη αγκαλιά του και μετρούν 7 μήνες μαζί.

Με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν πριν από το MasterChef, αλλά μόνο μέσα από τα social media. Δούλευα με έναν φίλο του Δημήτρη, ο Δημήτρης με είδε σε ένα story του φίλου του στο Instagram κι έτσι με ακολούθησε. Ο φίλος του μου έλεγα να μου κάνει κονέ, αλλά εγώ δεν ήθελα κι έλεγα ότι “είναι πολύ μεγάλος”. Μου είχε στείλει μήνυμα όταν ήταν στη Νορβηγία. «Γεια σου Μαρία, είμαι ο Δημήτρης από τις οντισιόν, πότε θα κατέβεις Αθήνα κλπ…», του απάντησα. Μετά μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, αλλά εγώ δεν του απαντούσα. Είμαστε μαζί σχεδόν εφτά μήνες.Ο Δημήτρης είναι η πρώτη μου σχέση. Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει, ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου μού λέει να με προσέχει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ