Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, χθες μέσα από το νέο επεισόδιο του Survivor αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δύο από τα αδέρφια του μπλέχτηκαν στον κόσμο των ναρκωτικών, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον θάνατο του ενός αδερφού του και του πατέρα του μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

Η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του και μέλος της πρωϊνής εκπομπής του Open ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

«Το όνειρό μου είναι να κάνω χαρούμενο αυτό το κορίτσι που με έχει στηρίξει αφάνταστα, να κάνουμε μια όμορφη οικογένεια. Να μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου και τη γυναίκα μου τα πάντα και να βοηθήσω τα παιδιά μου να έχουν τις σπουδές τους και όλα αυτά τα εφόδια για να προχωρήσουν τη ζωή τους», είπε επίσης ο Άρης Σοϊλέδης για τη Μαρία Αντωνά.

H Μαρία Αντωνά δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που έχει ζήσει στο πλευρό του Άρη Σοϊλέδη με τον θάνατο του αδερφού του από τα ναρκωτικά αλλά και τον θάνατο του πατέρα του από καρκίνο.

«Βλέποντας χθες τον Άρη, ήταν σαν να περνάει όλη η ζωή μας μπροστά από τα μάτια μου. Όλα αυτά που είπε είναι όσα μου είχε πει από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε. Είναι ο λόγος που έχω επιλέξει να είμαι δίπλα του, να είμαι το στήριγμά του… Μπορώ να είμαι εκεί γι’ αυτό το πλάσμα που εσείς μπορεί να γνωρίσατε μέσα από αυτά τα δέκα λεπτά αλλά είναι ο άνθρωπός μου…Είμαι περήφανη γι΄αυτόν και δε θα τον αφήσω ποτέ να πέσει»» ανέφερε η Μαρία Αντωνά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ