Στην Ελλάδα βρίσκονται ο Πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ και απολαμβάνουν ακόμα ένα ελληνικό καλοκαίρι. Το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα 27 χρόνια γάμου και τα παιδιά τους είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματά τους.

Η Μαρί Σαντάλ και η οικογένειά της παραθερίζουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, η σύζυγος του Παύλου αναδεικνύει την ομορφιά της χώρας μας μέσα από τις κοινοποιήσεις της. Πρωταγωνιστές το απέραντο γαλάζιο, η οικογένειά της, και ο γιος της Κωνσταντίνος-Αλέξιος είναι ο star της τελευταίας δημοσευσής της.

Ο Πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει την Πριγκίπισσα Ολυμπία, τον Πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον πρίγκιπα Αχιλλέα-Ανδρέα, τον πρίγκιπα Οδυσσέα-Κίμωνα και τον πρίγκιπα Αριστείδη-Σταύρο. Μάλιστα, η Ολυμπία έχει έρθει στη χώρα μας με τον σύντροφό της Περεγκρίν Πίρσον.

Η Μαρί Σαντάλ μπορεί να μοιράζει τον χρόνο της σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη αλλά η Ελλάδα είναι το μέρος που επιδιώκει να βρίσκεται. Τα καλοκαίρια της εδώ έχουν όλα όσα επθυμεί. Την ομορφιά της ελληνικής φύσης, νόστιμες και παραδοσιακές γεύσεις, φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

H ίσια είχε δώσει το «παρών» στον γάμο του Πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνας Φλορ με την ενδυματολογική της επιλογή να κερδίζει θετικά σχόλια. Άλλωστε, διακρίνεται για τη φινέτσα που επικρατεί στην γκαρνταρόμπα της.

Ακόμα μια λήψη του γιου της στην Ελλάδα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ