Πατέρας θα γίνει για πρώτη φορά ο δημοσιογράφος Μάνος Μαγιάτης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος αγκαλιά με την εκλεκτή της καρδιάς του Χριστίνα να κρατούν τον υπέρηχο του παιδιού τους.

Ο δημοσιογράφος που μέχρι πρότινος συμμετείχε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του Open και πέρυσι στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης “Έγινε!” και πλήθος φίλων του έσπευσαν να ευχηθούν.

Το χαρμόσυνο γεγονός σχολίασε και η Δέσποινα Καμπούρη η οποία είναι πολύ στενά συνδεδεμένη με τον δημοσιογράφο με μια εκτενή συγκινητική δημοσίευση.

Είχα ξεχάσει πώς είναι να κλαις από χαρά… Και να σας πω κάτι; Είναι υπέροχο! Πριν λίγες μέρες ήρθαν ο Μάνος και η Χριστίνα στο σπίτι μου και μου έδειξαν αυτόν τον υπέρηχο χωρίς να μου πουν τίποτα, χωρίς να με έχουν προειδοποιήσει για τίποτα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Αφού πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα για να το συνειδητοποιήσω, άρχισα να κλαίω ποτάμια χωρίς να μπορώ να σταματήσω. Γιατί ο Μάνος δεν είναι απλά ένας φίλος. Είναι ο αδερφός μου, το στήριγμά μου, ο άνθρωπός μου. Και ξέρω πολύ καλά πόσο ήθελε να γίνει μπαμπάς. Και ξέρω πολύ καλά ότι είναι φτιαγμένος για να γίνει μπαμπάς! Και ξέρω πολύ καλά πόσες φορές αισθάνθηκε απογοήτευση που «τα χρόνια περνούν» αλλά δεν έχει εμφανιστεί αυτή η μία και ξεχωριστή γυναίκα που θα του χαρίσει αυτό το μοναδικό δώρο. Αφού συνήλθα από το κύμα συγκίνησης και αγάπης που με συνεπήρε, κατάφερα να τους πω «συγχαρητήρια» και να τους αγκαλιάσω. Να, πάλι το σκέφτομαι και πάλι κλαίω. Από χαρά! Μάνο και Χριστίνα σας αγαπώ! Και ανυπομονώ. Αυτό το μωρό θα το μοιραστούμε! Σας το λέω από τώρα για να το ξέρετε“, δήλωσε στη λεζάντα της ανάρτησης η δημοσιογράφος.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ