Μετά από ενάμιση μήνα «εξαφάνισης», ο Μάνος Δασκαλάκης επανεμφανίστηκε στην Πάτρα κάνοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων, με αφορμή το άνοιγμα του σπιτιού όπου διέμενε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με του Νίκου Σύφαντου και του tempo24.news, ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού όπου κατέθεσε τη μήνυση, για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας και για σωρεία εγγράφων τα οποία απομακρύνθηκαν από το σπίτι, αφού μπήκε μέσα σε αυτό ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκοιράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα είπε δημόσια η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος βρέθηκε αργά εχθές τη νύχτα στο σπίτι της οδού Μπιζανίου μαζί με συνεργάτη του, ο οποίος μπήκε μέσα στο σπίτι και εξήλθε λίγη ώρα αργότερα μεταφέροντας μια στοίβα από έγγραφα.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο συγκεκριμένος δικηγόρος απέσπασε από το σπίτι και τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, με τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί η οποιαδήποτε δικαστική απόφαση για την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους κληρονόμους της σπιτονοικοκυράς κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Πηγή : tlife.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ