Η Ευδοκία Τσαγκλή, πρώην παίκτρια του ριάλιτι Big Brother ήταν μια από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62 που συγκρούστηκε στα Τέμπη με μια άλλη αμαξοστοιχία, και που κατάφερε να βγει ζωντανή από το τρίτο βαγόνι. Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη, περιγράφει πως βίωσε τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων και την προσπάθειά της να εξέλθει από το μοιραίο τρένο.

«Ήμουν στο βαγόνι τρία, μέσα στο οποίο ήταν και μια άλλη κοπέλα μαζί με την γάτα της. Την πηγαίναμε βόλτα πάνω, κάτω και παίζαμε μαζί της. Γελάγαμε. Πού να φανταστούμε τι θα γινόταν μερικά λεπτά μετά» εξομολογείται η Ευδοκία Τσαγκλή.

«Όσοι ήταν στο διάδρομο εκσφενδονίστηκαν και είτε έχασαν τη ζωή τους, είτε τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. Είχα μόλις προλάβει να καθίσω. Νοιώθω το βαγόνι να γυρνάει και εγώ να χτυπάω δυνατά το μέτωπο μου και τη μύτη μου σε σκληρή επιφάνεια. Ενστικτωδώς γίνομαι “μπάλα” για να προστατέψω το σώμα μου. Παντού ακούγονται ουρλιαχτά, φωνές και ελάχιστοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Πιάνει αμέσως φωτιά και νοιώθω τις φλόγες πάνω μου. Καίγονται τα μαλλιά μου» περιγράφει η πρωήν παίκτρια του Big Brother.

Το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου, η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της Ευδοκίας Τσαγκλή, η οποία βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Αναλυτικότερα, είπε: «Το παιδί μου είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω. Λυπάμαι για όλη την τραγωδία που έχει γίνει. Λυπάμαι για τα άλλα παιδιά. Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο και απλά με δύο λέξεις: “Μαμά ζω. Είναι τραγωδία καίγεται ο κόσμος” και το έκλεισε».

Στην πορεία σημείωσε ότι: «Δεν είχε παρέα, ήταν μόνη της. Μέσα στο τρένο βρήκε μια παρέα, την κοπέλα με τη γάτα που αγνοείται. Η Ευδοκία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Της απαγορεύουν να μιλά για τα γεγονότα. Υπάρχουν ψυχολόγοι – ψυχίατροι δίπλα της».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η μητέρα της Ευδοκίας Τσαγκλή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ