Ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσια στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη έχει φανατικούς ακολούθους που εμπνέονται από όσα εκείνη ποστάρει. Μπορεί να ξεκίνησε από το χώρο της τηλεόρασης, όμως η Μαίρη είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα που μεταπήδησε στο θέατρο ενώ ασχολήθηκε εντατικά με το κανάλι της στο You Tube και το επιχειρείν.

Η Μαίρη Συνατσάκη, αυτή την περίοδο, διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή. Έτσι, έχει αφιερωθεί πολύ σε αυτό το νέο κεφάλαιο και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Σε κάποιες από αυτές τις στιγμές, η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει και το υπέροχο σπίτι που έχει δημιουργήσει με τον σύντροφό της. Μίνιμαλ, με τις αποχρώσεις του λευκού και του γκρι να κυριαρχούν σε κάποια από τα δωμάτια, δεν λείπουν ωστόσο τα έντονα χρώματα.

Από τις αγαπημένες γωνιές το σαλόνι της, αλλά και το υπνοδωμάτιό της. Μέρη όπου η ίδια η Μαίρη χαλαρώνει, έχουν το προσωπικό της γούστο. Όπως άλλωστε και η κουζίνα της, με το κόκκινο ψυγείο να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ