‘Ενα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους ταλαιπωρεί την Μαίρη Συνατσάκη.

Συγκεκριμένα, η γλυκιά μέλλουσα μητέρα που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως αποκάλυψε μέσα από διαδοχικά stories της στο Instagram, αντιμετωπίζει αϋπνίες. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, YouTuber και επιχειρηματίας, αποκάλυψε ότι παραμένει ξύπνια όλο το βράδυ και κοιμάται πλέον όταν έχει ξημερώσει.

Μετά τις πρώτες αναρτήσεις της, γυναίκες που έχουν βρεθεί στην αντίστοιχη θέση της έστειλαν τα μηνύματά τους και μοιράστηκαν μαζί τους την εμπειρία τους. Τότε η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε στο νέο story της, τα συμπεράσματά της μετά την επικοινωνία που είχε με τις followers της.

«Συμπερασματικά από όλα τα μηνύματά σας:

Συμβαίνει σε άπειρες έγκυες όλων των μηνών ο διακεκομμένος ύπνος και κυκλοφόρησε πολύ η φήμη ότι την ώρα που συνήθως ξυπνάς τη νύχτα θα είναι και η ώρα που θα ξυπνάει το πιτσίνι αργότερα για μαμ/κακά και νάνι

Η φράση ”κοιμήσου τώρα που μπορείς” σπάει σε όλες το νευρικό μας σύστημα. Πρόταση: Να μην ειπωθεί ποτέ ξανά από κανέναν προς κανέναν

Χειροτερεύουν λέει τα πράγματα στον 8ο και στον 9ο μήνα. Λατρεύω να διαβάζω ότι κάτι χειροτερεύει».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ