Εδώ και λίγες εβδομάδες κρατά αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ευτυχισμένη και ετοιμάζεται να ζήσει τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής της.

Εξαιρετικά ενεργή στα social media, αυτή την περίοδο προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες και δεν δημοσιεύει τόσο συχνά -όπως μάς είχε συνηθίσει- stories και φωτογραφίες. Τα ξημερώματα, όμως, του Σαββάτου μοιράστηκε το πώς περνά τις νύχτες της πλέον.

Μαίρη Συνατσάκη

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε να είναι ξαπλωμένη δίπλα στη μικρή της γράφοντας: «Ξυπνάω! Την κοιτάζω! Αναπνέει; Αναπνέει! Εκατό φορές κάθε βράδυ». Όπως όλες οι μαμάδες, έτσι και η παρουσιάστρια έχει τις ανησυχίες του πρώτου διαστήματος.

Η Μαίρη γέννησε στις 6 Δεκεμβρίου. Λίγες μέρες αργότερα, με μία γλυκιά ανάρτηση, έστελνε το πρώτο της μήνυμα ως μητέρα πλέον: «Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την έχω κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ