Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν υπάρχει πιο κορυφαία στιγμή στη ζωή μου από τη γέννηση της κόρης μου!»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή Youtuber μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και το πώς είναι να διαμορφώνεις έναν άνθρωπο.

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν υπάρχει πιο κορυφαία στιγμή στη ζωή μου από τη γέννηση της κόρης μου!»

Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε: «Ως επί το πλείστον, αυτήν την περίοδο… στο σπίτι διαμορφώνουμε έναν άνθρωπο! Δεν υπάρχει κάτι πιο δημιουργικό για εμάς σε αυτήν την φάση.

Νομίζω ότι το πολυτιμότερο μάθημα που πήρα από τη ζωή είναι πως, αν καταφέρουμε να μη φοβηθούμε τα σκοτάδια μας, εκεί είναι που θα ανακαλύψουμε τους πολυτιμότερους θησαυρούς μας! Δεν υπάρχει πιο κορυφαία στιγμή στη ζωή μου από τη γέννηση της κόρης μου!».

Παράλληλα, η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε τη δική της συμβουλή στους νέους: «Στα παιδιά σήμερα θα συμβούλευα να μη χάνουν το κίνητρο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, να ακούνε περισσότερο τα δικά τους «θέλω», και λιγότερο των γύρω γύρω!

Από τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν ξεχωρίζω εκείνη να ασχοληθώ με το θέατρο, όταν μου έκανε την πρόταση ο Γιώργος Ισαακίδης με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα, για να βρεθώ στο καστ του musical Hair».

Ενώ κατέληξε: «Νιώθω πιο πετυχημένη σε κάτι… όταν έχω την περισσότερη ελευθερία κινήσεων, αποφάσεων και έκφρασης».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ