Η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής “The Dot”. Με ιδιάιτερα χαλαρή διάθεση και με ανάλαφρο chic στιλ κάθισε στον καναπέ του πλατό απέναντι από τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη και μίλησε για όλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή. Αναφορικά με τη συνεργασία της με τον σύντροφό της δήλωσε: “Νιώθω όμορφα που δουλεύω με τον Ίαν Στρατή. Είναι ωραία αυτή η φάση στη ζωή μου.””Νιώθω τυχερή που αισθάνομαι ήρεμα και όμορφα με τον Ίαν Στρατή.” “Αισθάνομαι κάποια ενοχή και συστολή που το λέω γιατί ζούμε σε δύσκολους καιρούς αλλά ναι, αισθάνομαι ήρεμα.”

Η Μαίρη Συνατσάκη που απ’ ό,τι φαίνεται διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, σχολίασε ότι οι ήρεμες σχέσεις δεν είναι συχνά δημοφιλείς, γιατί οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να θεωρούν ότι ο έρωτας είναι κάτι καταστροφικό και δύσκολο. Συγκεκριμένα είπε: “Δεν είναι δημοφιλές στις μέρες μας να λέμε ότι είμαστε καλά με τον άνθρωπό μας.”

Μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη δε δίστασε να επισημάνει ότι η σχέση της με την τηλεόραση πλέον την στρεσάρει και γι’ αυτό προτιμά την πλατφόρμα της στο youtube όπου γίνονται πιο σοβαρές συζητήσεις και δίνεται η δυνατότητα στο κοινό της να επιλέξει τι θα δει.

Αναφέρθηκε τέλος, στην επαφή της με τον επιχειρηματικό τομέα που, όπως τόνισε, της ενισχύει την αυτοπεποίθηση καθώς της εξασφαλίζει την ανεξαρτησία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ