Η Μαίρη Συνατσάκη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδκάκι, ζήτησε μία χάρη από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με μητέρες που αντιμετωπίζουν δύσκολους τοκετύς, παιδιά με προβλήματα υγείας, αλλά και γενικότερα θέματα, τα οποία προκαλούν άγχος σε μια εγκυμονούσα.

Προσπάθησε λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να εξηγήσει στο κοινό της πως ναι μεν εκτιμά το γεγονός ότι μοιράζονται μαζί της τις ιστορίες τους, όμως πολλές από αυτές της προκαλούν άγχος και αγωνία.

«Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή δεν κάνω κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ. Δεν ισχύει για πάντα, αλλά μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και να είναι όλα καλά. Να μην έχω αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα, αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους και θέματα υγείας αυτή τη στιγμή», εξήγησε αρχικά, μέσα από μια σειρά από Instagram stories.

«Από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης. Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δεν με νοιάζουν τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με εμένα, δεν με απασχολούν καν. Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται και κάποια μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια, σε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, μία φοβερά επίπονη εγκυμοσύνη που κατέληξε άσχημα», συνεχίζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ