Στιγμές ευτυχίας ζει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, καθώς τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, η γνωστή επιχειρηματίας και youtuber έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της, έστειλε τις ευχές της στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή για τον ερχομό της κόρης τους, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε λεπτομέρειες, αφού σε επικοινωνία με την αδελφή της Μαίρης έλαβε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

«Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί που θα είναι η νονά του μωρού και μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς και δεν μπορώ να σας τη δείξω, αυτό συμφωνήσαμε όμως και με την Αλίκη είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη στη φωτογραφία που μας έστειλε, αγκαλιά με το μωρό και οι τρεις και είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί και ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη με την κορούλα τους», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και συμπλήρωσε: «Το χαίρεται απίστευτα, η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως την πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά από τη στιγμή που της ήρθε όλο αυτό με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και ευτυχισμένη», δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ