Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής στις αρχές Δεκεμβρίου υποδέχτηκαν στον κόσμο την μονάκριβη κορούλα τους. Λίγο πριν η μικρούλα συμπληρώσει τον πρώτο μήνα ζωής της, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε κάποια stories στο Instagram, στα οποία αναφέρεται στην κορούλα της και αποκαλύπτει το μεγαλύτερο επίτευγμά της ως νέα μαμά.

Μαίρη Συνατσάκη: Τα νέα stories της και οι αναφορές της στην κορούλα της

«Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό το στόρι. Αυτή είναι η 4η φορά. Μετά το βλέπω και λέω: ”Κοπέλα μου πώς μιλάς έτσι; Έχεις ξεχάσει τι γίνεται;”. Έχω ξεχάσει πώς γίνεται. Όλο και όλο που θέλω να σας πω είναι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά εύχομαι να έχετε περάσει όμορφα. Και να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια κοινωνική δομή για να δώσω μωρουδιακά πράγματα, τα οποία στη μικρή πολύ σύντομα (δεν θα κάνουν) γιατί μεγαλώνει και με πολύ ωραίο ρυθμό», λέει η Μαίρη Συνατσάκη στα βίντεο της.

Και στη συνέχεια αναφέρεται στο μεγαλύτερο επίτευγμα της που δεν είναι άλλο από το να κάνει λευκούς ήχους για να ηρεμεί το μωράκι της. «Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφήτηρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ