Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η ηθοποιός Μαίρη Μηνά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Κορύνας Μανταγάρη και της Real Life, η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “Αγγελική” είναι έγκυος, κάτι που έχει γεμίσει με ενθουσιασμό και ευτυχία την ίδια και τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τόσο ο Μιχάλης Σαράντης, όσο και η Μαίρη Μηνά δεν αποκαλύπτουν ακόμα τη χαρμόσυνη είδηση, την οποία έχουν μοιραστεί μόνο με δικούς τους ανθρώπους. Άλλωστε και οι δυο τους διατηρούν χαμηλούς τόνους για την προσωπική τους ζωή.

Υπενθυμίζουμε πως η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης είναι ζευγάρι από το 2018 και πριν κλείσουν έναν χρόνο σχέσης μετακόμισαν μαζί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στον Κεραμεικό.

«Μένουμε μαζί με τη Μαίρη και την καμαρώνω! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα» είχε πει ο Μιχάλης Σαράντης σε παλιότερη συνέντευξή του, ενώ σε άλλες του δηλώσεις είχε αναφέρει: «Ονειρεύομαι να γίνω μπαμπάς, θα χαρώ πάρα πολύ».

Ο Μιχάλης Σαράντης γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Το 2015 τιμήθηκε και με το θεατρικό Βραβείο Χορν για τον ρόλο του Νότη Σερδάρη στη «Φλαντρώ» του Παντελή Χορν και του αγγελιοφόρου στον «Ιππόλυτο» του Ευριπίδη. Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε ταινίες του Σταύρου Τσιώλη, του Βασίλη Κεχαγιά, του Δημήτρη Μπαβέλλα και του Ζαχαρία Μαυροειδή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ