Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο Maestro βρίσκεται ήδη στο ελληνικό και κυπριακό Netflix κι αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως, στις αρχές του 2023. Ο δημιουργός μίλησε για αυτό το έργο τέχνης στο podcast της σειράς, ξεκαθαρίζοντας πως για να φτάσει στην ξένη αυτή πλατφόρμα, χρειάστηκε πολλή δουλειά.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επισήμανε πως οι Παξοί είναι ένα μικρό νησάκι, το οποίο τον Αύγουστο “βουλιάζει” από κόσμο, επομένως έπρεπε τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και σε καλές ώρες, όπου το φυσικό φως “λούζει” τις σκηνές.

Όπως επισήμανε και ο ίδιος στο podcast, ήθελαν πολύ να πάρουν το μεγάλο “ναι” από μια πλατφόρμα, όπως είναι το Netflix. Για να επιτευχθεί αυτό, εκτός από την ιστορία, την μυθοπλασία και την καλή εικόνα, έπρεπε να φροντίσουν και το κομμάτι των πνευματικών δικαιωμάτων κάθε τραγουδιού.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επισήμανε πως μόλις έστειλαν το υλικό της σειράς Maestro στο Netflix, εκείνοι τους απάντησαν πως η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που στέλνει κάτι τόσο άμεσα και προσεγμένα, τηρώντας τους χρόνους προθεσμίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γιατί μου είπαν οι άνθρωποι του Netflix ότι η χώρα μας έχει παραδώσει στους χρόνους της, πρώτη φορά, σωστά πράγματα», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ