Το Maestro είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που καταφέρνει να μπει στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Από σήμερα, 19 Δεκεμβρίου τα 9 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά και το παγκόσμιο κοινό. Ο τίτλος της σειράς, ωστόσο, θα είναι διαφορετικός για τον υπόλοιπο κόσμο, σε σχέση με το ελληνικό Netflix.

Δείτε επίσης: «Maestro»: 5 facts που πρέπει να ξέρεις για την σειρά

Στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι «Maestro in Blue» και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εντός του 2023 έρχεται στο Netflix ακόμα μια παραγωγή με τον τίτλο «Μaestro». Ο λόγος για το νέο εγχείρημα του Μπράντλεϊ Κούπερ, στο οποίο θα υποδυθεί τον συνθέτη, Λέοναρντ Μπερνστάιν. Μάλιστα, το Netflix κατατάσσει τη σειρά στις κατηγορίες Tv Mysteries και Crime Tv Shows ενώ την περιγράφει ως «ελκυστική», «γλυκόπικρη» και «συναισθηματική».

Παράλληλα, η σειρά μεταγλωττίστηκε στα Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τούρκικα αλλά και Πορτογαλικά Βραζιλίας.

Δείτε πως εμφανίζεται η σειρά στο Netflix:

Όπως έγινε γνωστό, η δεύτερη σεζόν του Maestro θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και στη συνέχεια, στο Mega. Αν και ο πρώτος κύκλος προβλήθηκε πρώτα στο μεγάλο κανάλι και στη συνέχεια, προστέθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα, αυτή τη φορά η συμφωνία που έκαναν οι δύο πλευρές αλλάζει τα γεγονότα.

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» πως τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ