Φαίνεται ότι η Madonna δεν άργησε να βρει τον έρωτα ξανά. Μετά από τον χωρισμό της με το 23χρονο μοντέλο, Andrew Darnell, φήμες τη θέλουν να διατηρεί σχέση με τον 29χρονο μποξέρ Josh Popper.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια και το διάσημο μοντέλο είχαν γνωριστεί τον Σεπτέμβριο του 2022, πέντε μήνες αφότου η σταρ είχε χωρίσει με τον 28χρονο χορευτή, Ahlamalik Williams μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Ο νέος σύντροφος της Madonna είναι ο 29χρονος δάσκαλος μποξ του παιδιού της

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι η βασίλισσα της ποπ είναι έτοιμη για ένα νέο ρομάντζο και ο κατάλληλος δεν έιναι άλλος από τον 29χρονο μποξέρ και δάσκαλο μποξ σε ένα από τα παιδιά της. Οι δυο τους, απαθανατίστηκαν στο γυμναστήριό του ιδιαίτερα κοντά.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ένα από τα παιδιά της Madonna προπονείται από τον Josh, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις φήμες. Ακόμα, ο 29χρονος ανέβασε την προηγούμενη εβδομάδα ορισμένες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο ίδιος μαζί με την ομάδα του και τη Madonna στη μέση.

Η Madonna αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες τους στο Instagram Stories και ο Josh δημοσίευσε μια ομαδική φωτογραφία, βάζοντας το χέρι του γύρω από τον τραγουδιστή.

Madonna

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ