Ο παππούς του Μad Clip, Παναγιώτης Αναστασόπουλος μίλησε στην κάμερα του Open Weekend και ξέσπασε για τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα το χαμό του εγγονού του.

Ο κος Αναστασόπουλος έκανε δηλώσεις για την πρώην σύντροφο του Mad Clip θεωρώντας την ηθικό αυτουργό για το θάνατο του εγγονού του.

Δεν ήταν ανάγκη να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρά, διότι ο εγγονός μου δεν έπινε. Βρέθηκε στον γάμο και όπως μου είχαν δηλώσει φίλοι του είχε πιει δυο ποτηράκια. Όσον αφορά στο πώς σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά,” δήλωσε στην κάμερα.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι είναι δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω. Έχω ερωτηματικά. Τα χρήματα βρέθηκαν και μπήκαν στον λογαριασμό. Πήγε η εγγονή μου και τα πήρε. Ο γιος μου παραιτήθηκε.” 

Αναφορικά με την πρώην σύντροφο του Mad Clip δήλωσε: “Τι να μιλήσω εγώ με την Αρετή; Ο Παναγιώτης (Mad Clip) την αγαπούσε και έλεγε η γυναίκα μου και αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια και με μαύρα, λες και ήταν στα μπουζούκια. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Είχε ευθύνη για έναν άντρα που την αγαπούσε, γιατί τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα εκτεθούν κι άλλα άτομα. Είχε το μυαλό του στην Αρετή; Η μητέρα του ξέρει περισσότερα» τόνισε ο παππούς του Mad Clip.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ