Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” φιλοξενήθηκαν ο ιατροδικαστής και πραγματογνώμονας Παντελής Αλεξάνδρου και ο πραγματογνώμονας Ιωάννης Παλαμίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα του traper Mad Clip.

Ο Παντελής Αλεξάνδρου ανέφερε ότι δεν είναι απλά τα πράγματα και έκανε την δική του τοποθέτηση επί του θέματος.

«Το οδικό τροχαίο ατύχημα ανήκει δυστυχώς στους βίαιους θανάτους. Απ’ ότι φαίνεται και έχει κοινοποιηθεί οι ταχύτητες πρόσκρουσης ήταν αρκετά μεγάλες και συνήθως σε τέτοια περιστατικά οι κακώσεις είναι πολλαπλές. Από την ιατροδικαστική εμπειρία υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να έχουμε ελάχιστες κακώσεις εξωτερικές, και στο εσωτερικό του σώματος να έχουμε βαρείες πολλαπλές κακώσεις που να περιλαμβάνουν πολλά όργανα. Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι η ιατροδικαστική επιστήμη μαζί με την πραγματογνωμοσύνη βοηθά στον τρόπο επέλευσης του θανάτου. Συνήθως, όταν υπάρχει μια προφανής αιτία θανάτου δεν συνηθίζεται η δειγματοληψία ιστών, δηλαδή διενέργειας ιστολογικών εξετάσεων παρά μόνο τοξικολογικών».

Παντελής ΑλεξάνδρουΙωάννης Παλαμίδης

Τον λόγο πήρε μετά ο Ιωάννης Παλαμίδης: «Όταν έχουμε ένα ατύχημα εξετάζουμε 3 παράγοντες: Τον άνθρωπο, το αυτοκίνητο και τον δρόμο. Το αυτοκίνητο είχε πολύ μεγάλη υποδύναμη, ήταν πισωκίνητο, είχε πίσω κινητήρα, είχε βγαλμένα τα ηλεκτρονικά συστήματα και ελαστικά που δεν είναι για εκτός πίστας και είχε πολύ δυνατά φρένα. Πάμε τώρα στον δρόμο όπου έχουμε καινούργια στοιχεία. Υπάρχει κάποιο βίντεο που δείχνει τα νερά στις 01.15 το βράδυ. Τα νερά αυτά είναι από το γκαζόν που ποτίζεται κάθε βράδυ και ξεκινά σε αυτήν την ώρα. Το ατύχημα έγινε 02.15 οπότε καταλαβαίνετε μόνοι σας. Βγάλτε συμπεράσματα». ενώ λίγο πριν παρουσιάσει το γράφημά του δήλωσε: «Η βασική αιτία απώλειας πρόσφυσης είναι αυτά τα νερά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ