Χθες το βράδυ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk» για μια συνέντευξη σχετικά με τη ζωή του γνωστού παρουσιαστή. Η έναρξη όμως της εκπομπής ήταν η αιτία ο Ανδρέας Μικρούτσικος να «λυγίσει» on air και δάκρυα να κυλήσουν στο πρόσωπο του.

Στο βίντεο απεικονιζόταν ο αδελφός του Θάνος ο οποίος απεβίωσε πριν από ένα χρόνο περίπου. Βαθιά συγκινημένος ο γνωστός παρουσιαστής είπε:

«Για τον Θάνο» όπως, με μεγάλη δυσκολία, σημείωσε. «Για τον Θάνο… Δεν μπορώ να το βλέπω… Δεν το έχω ξεπεράσει Αντώνη, δεν το έχω ξεπεράσει».

Έπειτα συνέχισε:

«Μέχρι εκεί στο βίντεο γέλαγα, με συγκινεί ο γιος μου, με συγκινούν ιστορίες που έχω ζήσει, εκπομπές που έχω ζήσει, γυναίκες πολλές μέχρι που έρχεται το θέμα τις απώλειες. Βρίσκομαι σε μια φάση μετά από έναν χρόνο να μην έχω καταφέρει να το ξεπεράσω. Πρακτικά σημαίνει ότι κάνω ότι δεν έχει συμβεί, ότι έχω τη δυνατότητα να του τηλεφωνήσω και να του μιλήσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να το παραδεχθώ»

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέληξε:

“Με τον Θάνο έχουμε την εξής ιδιαιτερότητα. Δούλευε πατρικά από μικρή ηλικία, με προστάτευε πάντα και ήταν σαν ο μεγάλος αδελφός – πατέρας μου”ανέφερε χαρακτηριστικά στο βραδινό talk show του Alpha ο Ανδρέας Μικρούτσικος. “Αυτή η σχέση δεν άλλαξε με τον χρόνο, πάντα ήταν αυτή”.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή Βίντεο: TlifeVideo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ