Η Χριστίνα Παππά μίλησε στο Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην εγγονή της αλλά και στην πάθηση με την οποία διαγνώστηκε.

«Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε το παιδί μου ατύχημα, ένιωθα ότι χάνω τη ζωή μου. Φαντάσου να βλέπω τώρα το παιδί του παιδιού μου. Έχω κάνει τάματα. Το παιδάκι το δικό μας και ένα άλλο παιδάκι είναι τα μοναδικά παιδάκια που έπαθαν την πάθηση τόσο ημερών. Να είναι καλά το νοσοκομείο Παίδων. Είναι θάυμα», είπε η ηθοποιός.

«Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μια μάνα. Του βγάζω το καπέλο. Σαν μαμά θα δώσω αυτο που εχω να δώσω. Την Άννα τη θεωρώ κόρη μουΔεν μπορώ να συνεχίσω», συμπλήρωσε η Χριστίνα Παππά συγκινημένη.

χριστίνα παππά

Η Άννα Μπεζάν είχε δηλώσει πως η κόρη της ήρθε αντιμέτωπη με μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση ενώ τόνισε πως ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ η ίδια και η οικογένειά της αλλά και η κόρη της η οποία παρέμεινε στο νοσοκομείο επί ενάμιση μήνα. Η ηθοποιός τόνισε πως σήμερα το παιδί της είναι καλά, ωστόσο η ίδια θέλει να βοηθήσει όλες τις μητέρες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάτι παρόμοιο.

«Τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου πέρασα πολύ δύσκολα γιατί βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές πτυχές του εαυτού μου, που δεν περίμενα ότι θα βρω μπροστά μου. Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά….Επειδή είναι μοναδική ιατρική περίπτωση… Εντάξει δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα βγει όταν κυκλοφορήσει και το βιβλίο μου. Αλλά επειδή είναι πολύ μοναδική περίπτωση κι αρκετά σπάνια, αποφάσισα να γράψω για αυτό και να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες. Δοκιμαστήκαμε κι ως ζευγάρι κι ο καθένας μόνος του», είχε πει η Άννα Μπεζάν.

Ακόμα, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στη συντροφικότητα και πώς ο γιος της, Δημήτρης, θέλει να τη δει.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ