Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από τρεις μήνες και ζουν ευτυχισμένες με τον γιο τους, καθώς βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Εκτός από τις νέες συνθήκες στη ζωή της λόγω του ερχομού του γιου της, η γνωστή παρουσιάστρια είχε πρόσφατα κι έναν τραυματισμό στο πόδι η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο και την ταλαιπώρησε αρκετά.

Για πρώτη φορά, η δημοφιλής παρουσιάστρια περιγράφει πως συνέβη ο τραυματισμός στο πόδι της και τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου. Η ίδια εξομολογείται πως έβαλε τα κλάματα, αφού διαρκώς στο μυαλό της υπήρχε το άγχος και η αγωνία για τον νεογέννητο γιο της, όσο εκείνη θα βρίσκεται για αρκετό καιρό σε ακινησία.

«Όταν ο γιατρός με ενημέρωσε για την κατάσταση και μου λέει χαρακτηριστικά “θα κόψετε το παντελόνι σας ή να σας βάλουμε ένα του χειρουργείου γιατί θα βάλουμε γυψονάρθηκα”, εκεί λύγισα και όπως ήταν αναμενόμενο έβαλα τα κλάματα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά σας γράφω αυτό το μακροσκελές κείμενο για να σας πω να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας, μετά από αυτό το θαύμα που σας συνέβη και να μην ξεχνάτε ότι η λεχώνες είμαστε – είστε είναι πολύ ευαίσθητες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Εννοείται αυτό το διάστημα έχω αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν ξεχνώ ότι θα μπορούσαν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και είμαι ευγνώμων για ό, τι έχω. Ως μανούλες πλέον πρέπει να σκεφτόμαστε ότι από εμάς εξαρτάται μια ζωούλα γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ