Η Τζένιφερ Λόπεζ αι ο Μπεν Άφλεκ όπως είναι γνωστό παντρεύτηκαν δύο φορές. Το ζευγάρι πριν παντρευτεί υπέγραψε επίσης μια συμφωνία για τη σεξουαλική του ζωή και οι πληροφορίες λένε ότι είναι στα σκαριά και μια νέα συμφωνία που αφορά τις απιστίες.

Οι Bennifers ήταν αρραβωνιασμένοι πριν από το γάμο τους και είχαν αρκετούς ανθρώπους στη ζωή τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός υπέγραψαν ρήτρα απιστίας που προκάλεσε αντιδράσεις.

Πόσα θα εισπράξει η Τζένιφερ Λόπεζ ή ο Μπεν Άφλεκ σε περίπτωση απιστίας;
Οι αναφορές λένε ότι στην Λόπεζ δεν αρέσουν οι αλλαγές στο χιούμορ του Άφλεκ. Η JLO φοβάται επίσης ότι ο Άφλεκ θα βαρεθεί και θα την εγκαταλείψει στο μέλλον. Για να αποφύγουν τυχόν απιστίες, η Λόπεζ και ο Άφλεκ υπέγραψαν συμφωνία κατά της απιστίας ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε περίπτωση που ο ηθοποιός απατήσει την JLO εκείνη θα πάρει 5 εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη της και το αντίστροφο.

Η πρώτη κρίση στον γάμο τους
Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού διαβεβαιώνουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φοβάται ότι ο Μπεν Άφλεκ την «κουράζει». Ωστόσο, η JLO περιέγραψε τον γάμο της με τον ηθοποιό ως «το καλύτερο όνειρο που έγινε ποτέ».

Η πηγή περιέγραψε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να αισθάνεται πίεση για τον γάμο της. Η Lopez θέλει έναν λειτουργικό και διαρκή γάμο, καθώς και να κρατάει τον Άφλεκ απασχολημένο και ευτυχισμένο.

«Προσπαθεί να κρατήσει τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της Λόπεζ. «Δεν θέλει να χωρίσει μετά από λίγες εβδομάδες γάμου και έχει συνείδηση για το τι λέει ο κόσμος γι’ αυτούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ