Στην Ιταλία ταξίδεψαν μετά τον εορτασμό του γάμου τους η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck και τους εντόπισε η κάμερα της DailyMail. Η Λατίνα σταρ και ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχαν ένα δείπνο σε ξενοδοχείο, στη Βόρεια Ιταλία.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα, ο Ben Αffleck φαίνεται να απευθύνεται στη σύζυγό του, σε έντονο ύφος και κάνοντας – επίσης έντονες- χειρονομίες, κουνώντας το κεφάλι και τα χέρια του. Η Jennifer Lopez από την άλλη τον άκουγε στωικά και φαινόταν ιδιαίτερα ήρεμη. Άκουγε προσεκτικά όσα της έλεγε ο σύζυγός της, μέχρι να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Ben Affleck- Jennifer Lopez: Η πρώτη τους εμφάνιση μετά τον εορτασμό του γάμου τους

Οι νεόνυμφοι μετά τον εορτασμό του γάμου τους, στον οποίο η Lopez εμφανίστηκε με τρεις νυφικές εμφανίσεις, ταξίδεψαν στη λίμνη Κόμο. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hotel Tremezzo, όπου είχαν το δείπνο. Η 53χρονη Jennifer εμφανίστηκε με ένα λευκό σύνολο και τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα. Μπορεί στο βίντεο ο Affleck να μιλάει με έντονο ύφος αλλά όπως αναφέρεται στο δημοσιεύμα της εφημερίδας, καθόλη τη διάρκεια του δείπνου, οι δυο τους κάθισαν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και αντάλλαξαν πολλά φιλιά. Μάλιστα, κοιτούσαν συχνά τo smartphone του Affleck, κοιτάζοντας προφανώς φωτογραφίες από τον υπερπολυτελή εορτασμό του γάμου τους.

Δείτε τα βίντεο από την Daily Mail:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ