Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις τελευταίες αστρολογικές προβλέψεις για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, αφού το «Πρωινό» έριξε αυλαία.

Η αστρολόγος έδωσε τις ευχές της για ένα όμορφο καλοκαίρι και τόνισε ότι πρέπει να ξεκουραστούμε να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα της πιο όμορφης πατρίδας.

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από τις προβλέψεις της επισήμανε τις περιόδους που πρέπει να προσέξουμε και δεν έκρυψε ότι κάποιοι στα μέσα Αυγούστου θα βρεθούν να συζητάνε για τα επαγγελματικά τους.

«Η Αφροδίτη μέχρι 17/7 είναι στο καλύτερο ζώδιο, τους Διδύμους. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να βγούμε, να χαρούμε, να δούμε φίλους… Μετά περνάει στον Καρκίνο που θα μείνει μέχρι τις 11/8 και δίνει μια νότα μιας συναισθηματικής φόρτισης με την καλή έννοια. Θέλουμε να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να κάνουμε ό,τι αγαπάμε» είπε μεταξύ άλλων η αστρολόγος.

Μετά το τέλος των προβλέψεων, η Φαίη Σκορδά μίλησε για εκείνη με όμορφα λόγια και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για το φινάλε, αλλά και για το τέλος της συνεργασίας τους, αφού η Φαίη Σκορδά δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ