Ο Αλέξης Παππάς έχει μπλέξει… άσχημα, με τις φετινές παίκτριες να είναι πιο επιθετικές και κυνικές από ποτέ. Ένα ακόμα περιστατικό, στο τελευταίο επεισόδιο του The Bachelor ήρθε να το επιβεβαιώσει.

Την ώρα που ο Αλέξης Παππάς μοίραζε τα τριαντάφυλλά στις κοπέλες, ένα απρόοπτο ήρθε να επισκιάσει την τελετή. Θυμίζουμε ότι όποια δεν της έδινε τριαντάφυλλο ο Bachelor, αποχωρούσε άμεσα από το παιχνίδι.

Ο Αλέξης Παππάς με τη Φαίη στο The Bachelor

Ειρωνικά σχόλια μετά την λιποθυμία

Η Φαίη, λοιπόν, αν και πήρε τριαντάφυλλο από τον Αλέξη Παππά άρχισε να μην αισθάνεται πολύ καλά, λίγο αργότερα. Τότε έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Ο Bachelor έτρεξε αμέσως δίπλα της ενώ μπήκε και η διασώστρια για να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πίσω της όμως στήθηκε ένα πάρτι αρνητικών σχολίων, που έκαναν αίσθηση. Κάποιες παίκτριες γελούσαν ειρωνικά ενώ η Αθηνά δεν δίστασε να πει ευθέως «Τι μ@@ιες είναι αυτές. Δεν την πιστεύω καθόλου». Άλλες όπως η Έλενα είπαν «Αν είναι να με πάρει αγκαλιά να λιποθυμήσω και εγώ». Ευτυχώς υπήρξαν και κάποιες ψύχραιμες φωνές που ανέφεραν πως η κοπέλα όντως δεν αισθάνθηκε καλά.

Η καχυποψία χτύπησε κόκκινο από την αρχή, με ακόμα ένα περιστατικό από το φετινό Bachelor να τραβάει την προσοχή του κοινού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ