Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους και όταν ο καταξιωμένος ηθοποιός βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν θα μπορούσαν να μην του κάνουν όλες τις σχετικές ερωτήσεις…

«Παρατηρώ ως φαινόμενο το γεγονός ότι τώρα τελευταία η προσωπική μου ζωή καπελώνει την επαγγελματική μου. Κάποιες φορές με εκνευρίζει όταν γίνεται εμμονικό ή χυδαίο. Μπόρα είναι θα περάσει.

Όσες φορές θα βγούμε έξω, θα είμαι 100% φυσιολογικός όπως θα ήμουν αν δεν ήταν παπαράτσι. Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγούν από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι.

Αμηχανία έχω νιώσει κάποιες στιγμές, όταν πέφτουν πολλές κάμερες. Μια φορά έχει γίνει αυτό», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης σχετικά με την μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.

Δίχως να νιώθει την ανάγκη να κρύψει κάτι, ο Βασίλης Μπισμπίκης παραδέχτηκε ότι είναι ευτυχισμένος και πως παίρνει πολλή αγάπη από την Δέσποινα Βανδή. «Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος. Κι εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ